Help - Onderhoud van Clubs

Functie
Met deze functie kunt u het onderhoud van clubs doen op de tabel tblClub. Via de sorteren en selecteren lijsten kunt u aangeven op welk veld er gesorteed moet worden. In het tekstvak Waarde kunt u opgeven met welke letters het veld moet beginnen waarop u selecteert.
Een druk op de knop Zoeken zal vervolgens een lijst tonen van clubs die voldoen aan de selectie criteria. Deze clubs kunt u wijzigen of verwijderen door het keuzevak voor de club aan te klikken en op wijzigen danwel verwijderen te klikken. Toevoegen van een club gebeurt door op Nieuw te klikken.
Als u een club toevoegt of wijzigt krijgt u een invulformulier, bestaande gegevens worden getoond en zijn te wijzigen. Doorvoeren van wijzigingen of toevoegingen kunt u doen door op de OK knop te klikken. Als u afziet van wijzigingen of toevoegingen kunt u op Annuleren drukken.

N.B. Voor het aanpassen van gegevens dient u over de juiste rechten te beschikken. Heeft u deze niet, dan krijgt u vanzelf een melding dat de wijziging niet gelukt is.

Verplicht in te vullen
Verplichte velden zijn:

Opties
Overige info

Terug