Help - Abonneren op uitslagen per email

Functie
Met behulp van deze functie kunt u kiezen van welke poules u iedere week de uitslagen per email wilt ontvangen. Als u als geregistreerde gebruiker op deze pagina komt wordt er een overzicht getoond van de abonnementen die u reeds heeft. u kunt een abonnement toevoegen door een poule uit de lijst te selecteren en op de Abonnement toevoegen knop te drukken. Verwijderen gaat door de poule aan te klikken uit uw lijst en op de knop Abonnement verwijderen te klikken.

Ieder abonnement is geldig tot het eind van het seizoen. Als u van een bepaalde poule geen uitslagen meer ontvangt, kunt u op deze pagina het abonnement weer verlengen. Achter poules die bij een verlopen abonnement horen verschijnt een aankruis-vakje en onderaan de lijst komt een extra knop verlengen te staan waarmee u poules kunt selecteren en verlengen.

Als u in plaats van een enkele competitie kiest voor een club dan worden alle poules toegevoegd aan uw abonnementen waar deze club in speelt. NB Er wordt niet gecontroleerd of u al een abonnement had op een bepaalde poule. U moet dus zelf in de gaten houden of er dubbele nummers in de lijst staan.