Help - Login scherm

Functie
Het login scherm is de voordeur van de database. Alle bezoekers moeten hierlangs voordat ze toegang krijgen tot de gegevens in de database. Omdat bepaalde gebruikers meer rechten hebben binnen de database dan anderen willen we graag weten wie de bezoeker precies is.
Na controle van gebruikersnaam en wachtwoord kunt u verder naar het hoofdmenu van de database. Gebruikers zonder eigen gebruikersnaam kunnen onbeperkt inloggen als gast. Het gastaccount is wel beperkt tot het bekijken van informatie in de database, zelf iets wijzigen, verwijderen of toevoegen is niet mogelijk als gast.

Door middel van de lijst met organisaties kunt u voor een bepaald rayon kiezen. Deze voorkeur wordt vastgelegd in een cookie en steeds gebruikt om de lijsten met competities en clubs te beperken tot alleen die competities en clubs die bij de desbetreffende organisatie horen.

Om de bediening wat makkelijker te maken voor mensen die alleen geinteresseerd zijn in de uitslagen en standen van het huidige seizoen, moet u bij het aanloggen kiezen tussen actuele of historische bediening. In het eerste geval krijgt u alleen de poules te zien die dit seizoen actief zijn en wordt de lijst met seizoenen beperkt tot het huidige. Bij de histroische bediening krijgt u alle poules en seizoenen te zien.

Opties
Deze functie kent geen opties.