Help - Uitslagen

Functie
Met dit scherm kunt u de uitslagen van een bepaalde competitie bekijken. Na het selecteren van een seizoen en een competitie krijgt u de mogelijkheid om ook nog een team te selecteren. Door op wedstrijdgegevens tonen te klikken wordt het overzicht van de uitslagen gemaakt. Als u een team heeft opgegeven dan worden alleen de wedstrijden van dat team getoond. Bovendien krijgt u in dat geval een overzichtje van gewonnen en verloren wedstrijden en een grafiek van het doelsaldo verloop van dat team.

Als u geen team selecteert krijgt u een overzicht van de hele competitie te zien.