Help - Statistieken per wedstrijd

Functie
Dit overzicht toont de statistieken per wedstrijd. Als er voor de geselecteerde wedstrijd scores, fouten enz. zijn ingevuld dan worden die per speler getoond in dit overzicht. Onderaan komt tevens een totaaloverzicht van alle statistieken van het hele team, tot en met de betreffende wedstrijd.

U kiest eerst een competitie en een seizoen en drukt op Selecteren. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om een team te kiezen. Als u ook deze gekozen heeft drukt u op wedstrijden tonen en verschijnt er een overzicht van alle wedstrijden die dat team gespeeld heeft.
Nu kunt u met het keuzerondje voor een wedstrijd aangeven dat u de statistieken wilt bekijken en drukt u vervolgens op statistieken tonen (de knop onderaan de lijst met wedstrijden). Hierna wordt het overzicht getoond met de scores van die wedstrijd, van uw eigen team en dat van de tegenstander, als die gegevens zijn ingevoerd.

Dit rapport past zich aan aan de statistieken die zijn ingevoerd. Als er uitgebreide stats worden gevonden (zoals bijgehouden door scouts in bv de eredivisie) dan wordt een erg uitgebreid rapport getoond met al die scouting gegevens. Zijn alleen de normale statistieken ingevoerd, die na afloop uit het sheet te halen zijn, dan wordt alleen dat beperkte overzicht getoond.

Verplicht in te vullen
Verplichte velden zijn:

Opties
Overige info

Terug