Route beschrijvingen locatie nr 250 in 2021-2022TSBV Pendragon
Studentensporthal KUB (TBGKU)Academielaan 5
5037ET TILBURG
013-4663010
Toon routekaartTSBV Pendragon speelt al zijn wedstrijden in het UvT sportcentrum gelegen aan de Academielaan 5.

Vanuit het zuiden: volg de Ringbaan West tot de kruising met de Prof. Cobbenhagenlaan (op de hoek staat (ten tijden van het bouwen) de hoogste woontoren van Nederland, dus die kun je niet missen), sla hier linksaf en rij door tot de rotonde. Ga hier rechts. Het sportcentrum ligt dan aan je linker hand.

Vanuit het noorden: volg de Ringbaan West tot de kruising met de Prof. Cobbenhagenlaan (op de hoek staat (ten tijden van het bouwen) de hoogste woontoren van Nederland, dus die kun je niet missen), sla hier rechtsaf en rij door tot de rotonde. Ga hier rechts. Het sportcentrum ligt dan aan je linker hand.

Vanuit het westen: volg de Bredaseweg tot de Academielaan. Sla hier linksaf. Rij door tot de rotonde en steek deze recht over. Het sportcentrum ligt dan aan je linker hand.

Vanuit het oosten: Volg de spoorlaan / Hart van Brabantlaan tot de Ringbaan West (op de hoek staat (ten tijden van het bouwen) de hoogste woontoren van Nederland, dus die kun je niet missen). Steek bij deze stoplichten recht over en rij door tot de rotonde. Sla hier rechtsaf. Het sportcentrum ligt dan aan je linker hand.