Sportlink

De NBB is overgestapt van ISS naar Sportlink voor het plannen van wedstrijden en bijhouden van leden. Dat is een flinke klus waar nog druk aan gewerkt wordt om op tijd klaar te zijn voor het komende seizoen. db.basketball.nl werd vanuit ISS gevoed met wedstrijd data, die data konden clubs weer ophalen voor eigen gebruik.
Met Sportlink wordt een vergelijkbare koppeling gemaakt. Deze zal pas in de 2e helft van augustus tot stand komen, vanwege prioriteiten bij sportlink. Daarna zijn de gegevens weer als vanouds op deze site te bekijken. Voor de huidige interfaces verandert er weinig. Er zullen wat kleine aanpassingen zijn in velden als wedstrijd nummer of team naam.


Nieuwe server

Op 14-7-2017 is de site verhuisd naar een nieuwe server. De oude draaide op een besturingssysteem dat geen updates meer kreeg. Bij het opnieuw opzetten van een server wordt er altijd een detail over het hoofd gezien of blijkt dat de laatste versie van bepaalde software net even anders werkt dan voorheen. Ik houd de logs in de gaten en probeer fouten zo snel mogelijk op te lossen. Maar het kan dus voorkomen dat iets het even niet doet.

Uitslag invoeren

Uitslag invoeren

Jij kunt meehelpen om de uitslagen zo snel mogelijk bekend te maken bij iedereen. Er zijn meerdere manieren om een uitslag door te geven. Lees hier hoe....

Data op je eigen site

Koppelingen

Vanuit de database zijn er een aantal koppelingen mogelijk om de gegevens op je eigen website of binnen je eigen applicatie te gebruiken. HTML links, JSON, XML en php staan tot je beschikking. Lees hier hoe....

Stats van afgelopen week

Wedstrijden

Aantal wedstrijden gespeeld0
Gewonnen door thuisploeg
Gewonnen door uitploeg
Hoogste score in een wedstrijd
- -
Laagste score in een wedstrijd
- -
Grootste winst
- -
Hoogste totaal score
- -
Laagste totaal score
- -
Aantal keer > 100 punten0
Aantal keer 50 punten verschil0
Aantal keer gedubbeld0
Aantal keer 1 punt verschil0
Aantal keer close games (verschil <= 5)0

Clubs

Meeste wedstrijden gewonnen
Totaal aantal punten
Meeste uit-wedstrijden gewonnen
Gemiddeld punt per wedstrijd

Spelers

Totaal punten
Fouten
Driepunters
Vrije worpen raak
Vrije worp pogingen
Rebounds
Steals
Schotpogingen
Efficiency