JOOMLA component

Ik heb met een weekendje knutselen een joomla 1.5 component gemaakt. Deze component kun je gebruiken om de uitslagen en standen van een competitie op je eigen website te tonen. Onder water gebruikt deze component de php client die ik hierboven heb beschreven. De uitslagen en standen komen dus live vanaf de NBB database, maar helemaal in de look en feel van je eigen website.
Waarschijnlijk moet je dan een paar kleuren aanpassen of uitzetten in nbbdb.css, het stylesheet dat bij de component inbegrepen is.

Je kunt de component onderaan dit artikel downloaden. Als je versie 1.0 van de component gebruikte, moet je deze eerst de-installeren en dan versie 1.1 installeren

Voor Joomla 1.7 en hoger is er de joomla 2.5 component, installeer de juiste versie. De 1.5 component werkt nl. niet in 2.5. Met dank aan Erik Mulder van BV Millwings voor het omzetten van de 1.5 versie naar 2.5 en 3.2 Mocht je trouwens voor je vereniging een website willen laten bouwen in Joomla, dan kun je contact opnemen met Erik via nl.joomla@gmail.com

Als je nog op de oude versies van de component zit, die naar west.basketball.nl gaan om hun data op te halen, dan kun je de bovenstaande versies gebruiken, of je verandert met de hand 1 bestand:
In site/lib/class.nbb.php staat op regel 14:
$this->base_url = 'http://west.basketball.nl/db/xml/';
Verander west in db en je bent klaar:
$this->base_url = 'http://db.basketball.nl/db/xml/';