PHP client

Kun je php programmeren en gebruik je dat op je website, dan zijn er de PHP clients die ik gemaakt heb om uitslagen en standen op te vragen. Deze clients maken gebruik van de XML interface.

De php client code kun je op deze pagina terugvinden en downloaden, http://db.basketball.nl/db/xml/client/
Om deze te kunnen gebruiken, heb je minstens php 5 nodig.
Het zip bestandje bevat de classes die je nodig hebt plus een aantal kleine voorbeeld scripts. Deze voorbeelden staan ook op bovenstaande pagina.

Waarschijnlijk wil je beginnen met het schema van je eigen club, dit voorbeeld laat zien hoe zoiets gemaakt zou kunnen worden: http://db.basketball.nl/db/xml/client/voorbeeld_schema_op_datum.html